Szombathelyi Haladás


Száguldó Hali-futballisták


2018.05.27. 09:15
Pum András

Bosnjak Predrag és Jagodics Márk csütörtökön navigátorként kipróbálhatta az Iseum Rally egyik autóját.

A történtet kezdete tavalyra nyúlik vissza. Ekkor ugyanis a Clone Rallye Teamnél dolgozó Kovács Csilla kisfia egy Haladás-meccs előtt közös fotót készített játékosunkkal, Bosnjak Predraggal, majd a képet feltöltötte az Instagramra. A képet Pedro lájkolta és kommentet is fűzött hozzá – hamarosan pedig a fiú kérésére az újabb, immáron szombathelyi találkozó is létrejött.

Nos, a történet csütörtökön folytatódott, amikor a Szombathelyen környékén versenyző Iseum Rally mezőny megyénkbe érkezett. A csütörtöki hivatalos, káldi tesztre ugyanis Bosnjak és a nagy autófan, Jagodics Márk a Clone Rally Team-től meghívást kapott. Kovács Csilla ugyanis a csapatnál dolgozik marketingesként, az egyik pilóta, Dudás Gergő pedig mindenképpen szeretett volna egy szombathelyi illetőségű személyt vendégül látni egy körre. Két játékosunk így navigátorként ült a Fordba, és száguldott a rallypilótákkal erdőn-mezőn át.

                                                                           Fotók: Clone Rally Team

A teszt olyannyira jól sikerült, hogy megbeszélték: hamarosan Székesfehérváron, aszfalton is elviszik őket egy (két) körre.

További hírek

Megtekintés
Bosnjak Predrag játékra kész

A Szombathelyi Haladás egyszeres válogatott bal oldali védője, Bosnjak Predrag teljesen felépült vállszalagszakafásából.
0 0 0 2019.06.18. 11:00
Megtekintés
Melyik volt a tavasz legszebb Hali-gólja?

Összegyűjtöttük a tavasz szerintünk hét legszebb Haladás-találatát. Ettől kezdve szurkolóinkon a sor, hogy eldöntsék: melyk volt a tavasz legszebb Hali-gólja?
7 0 0 2019.06.16. 20:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink