Szombathelyi Haladás


Száguldó Hali-futballisták


2018.05.27. 09:15
Pum András

Bosnjak Predrag és Jagodics Márk csütörtökön navigátorként kipróbálhatta az Iseum Rally egyik autóját.

A történtet kezdete tavalyra nyúlik vissza. Ekkor ugyanis a Clone Rallye Teamnél dolgozó Kovács Csilla kisfia egy Haladás-meccs előtt közös fotót készített játékosunkkal, Bosnjak Predraggal, majd a képet feltöltötte az Instagramra. A képet Pedro lájkolta és kommentet is fűzött hozzá – hamarosan pedig a fiú kérésére az újabb, immáron szombathelyi találkozó is létrejött.

Nos, a történet csütörtökön folytatódott, amikor a Szombathelyen környékén versenyző Iseum Rally mezőny megyénkbe érkezett. A csütörtöki hivatalos, káldi tesztre ugyanis Bosnjak és a nagy autófan, Jagodics Márk a Clone Rally Team-től meghívást kapott. Kovács Csilla ugyanis a csapatnál dolgozik marketingesként, az egyik pilóta, Dudás Gergő pedig mindenképpen szeretett volna egy szombathelyi illetőségű személyt vendégül látni egy körre. Két játékosunk így navigátorként ült a Fordba, és száguldott a rallypilótákkal erdőn-mezőn át.

                                                                           Fotók: Clone Rally Team

A teszt olyannyira jól sikerült, hogy megbeszélték: hamarosan Székesfehérváron, aszfalton is elviszik őket egy (két) körre.

További hírek

Megtekintés
A technikás középpályás

Az Illés Akadémián sokat fejlődött Schuszter Ronald szeretne megragadni a felnőttcsapatnál.
0 0 0 2019.09.21. 23:00
Megtekintés
Gyöngyösi kupakaland

A Magyar Kupa 64 közé jutásááért vasárnap 15 órakor a Szombathelyi Haladás az NB III-as Gyöngyösi AK otthonában lép pályára.
0 0 0 2019.09.21. 15:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink