Szombathelyi Haladás


Bentmaradást érhet a győzelem


2018.05.18. 20:30
Pum András

Az OTP Bank Liga 31. fordulójában szombaton 17 órakor a Szombathelyi Swietelsky-Haladás az Újpest FC-t fogadja

Mindkét gárda vereség után várja a szombat délutáni összecsapást: a nyolcadik vasiak 3-0-ra kaptak ki a Videoton vendégeként, míg a hatodik helyen álló újpestiek odahaza 1-0-ra a Puskás Akadémiától. A bajnokságban már kétszer találkoztak a csapatok, Sopronban 1-0-ra nyert a Haladás, míg a Szusza Ferenc Stadionban ugyanilyen arányban kikapott. A szombati mérkőzés a szombathelyi csapat számára bír nagyobb téttel. Amennyiben nyernek a 34 pontos vasiak és az utolsó előtti Diósgyőr (30) kikap, valamint a 12. Balmazújváros (29) pontokat veszít, Halmosiék előnye hét pontra hízik, így az utolsó két forduló eredményétől függetlenül biztosan NB I-esek maradnak.

– Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem figyelem a tabellát és a többi csapat eredményeit, de elsősorban mi mindig saját magunkra koncentrálunk – mondta Michal Hipp, a Haladás edzője. – Az Újpest nagyon erős csapat, amely az élmezőnyben tanyázik, szerdán pedig Magyar Kupa-döntőt vív. Roppant egységes, tudatosan futballozó együttes, amelyen látszik edzője, Nebojsa Vignjevics kézlenyomata. Örülök, hogy sérült és eltiltott játékosaink közül többen visszatérhetnek. Fantasztikus szurkolóink segítségével szeretnénk megszerezni a számunkra oly fontos három pontot. Michael Rabusic, Myke Ramos, Tóth Máté sérült, Kovács Lóránt eltiltott.

Összeállítás: Király – Schimmer, Wils, Kolcák, Bosnjak – Grumics, Jagodics – Németh Márió, Rácz, Halmosi – Williams.

A mérkőzést Erdős József vezeti, segítői Georgiou Theorodos, Vígh-Tarsonyi Gergő, az alapvonali játékvezetők: Szilasi Szabolcs, Kulcsár Katalin. A negyedik játékvezető: Lémon Oszkár.

JEGYELŐVÉTEL

A Haladás Sportkomplexum pénztárai 11 órakor nyitnak.

Szombaton még a Haladás Ajándékboltban (9.30-11.30), a Fő tér 1. alatti Tourinform Irodában (9.00-16.00), és a Vasútállomáson (7.00-17.00) lehet elővételben jegyet venni.

Az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon - itt klubkártya szükséges a vásárláshoz.

További hírek

Megtekintés
A Diósgyőrt fogadják a lányok

A női labdarúgó NB I. 5. fordulójában vasárnap 15 órakor a Király Sportlétesítményben a Haladás-Viktória FC a Diósgyőri VTK-t látja vendégül.
0 0 0 2019.09.20. 14:30
Megtekintés
Összefoglaló a békéscsabai meccsünkről

Három és fél perces anyag a szerdai, 2-2-re végződött bajnokiról.
1 0 0 2019.09.19. 23:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink