Szombathelyi Haladás


Kígyózó sorok a dedikálásnál és a pénztárnál


2018.05.17. 21:05
Pum András

Ezúttal is sokan voltak kíváncsiak a Haladás labdarúgóira a Haladás Sport Bárban.

Csütörtök délután 16.30-17.30-ig három védőnk, Schimmer Szabolcs, Stef Wils és Kristián Kolcák volt a Haladás Sport Bár vendége. Ezúttal is sokan érkeztek a dedikálásra, s mivel a bárban jegyet is lehet elővételben vásárolni, így a pénztárnál is sokan álltak sorba, hogy megvegyék belépőjüket a szombaton 17 órakor kezdődő Haladás-Újpest FC OTP Bank Liga-mérkőzésre. Eddig közel 2000 jegy fogyott el.

Ami a dedikálást illeti, ezúttal is ott volt egy fiatal hölgy az aláíráson. Kíra soproni Haladás-szurkoló, aki arra a kérdésünkre, hogy mióta szorít a csapatnak, rögvest rávágta: 2016. október 15. Akkor járt ugyanis először Hali-meccsen, mégpedig a felejthetlen, FTC elleni 2-0-s vasi sikerrel végződött bajnokin. Hiába tért vissza azóta Szombathelyre a csapat, Kírának - és családjának - bérlete van a Haladás Sportkomplexumba.

Belga vendégek is megjelentek a dedikáláson, Stef Wils felesége, Dorien és fia, Matisse, valamint lánya, Paulina mellett Dorien családja és rokonai is ott ültek a Haladás Sport Bárban és megnézik a szombati, Újpest elleni bajnokit.

Tegyék Önök is!

További hírek

Megtekintés
Egy félidőnyi jó futball

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Haladás Viktória hazai pályán 3-2-re kikapott a Szegedtől.
0 0 0 2024.04.17. 21:00
Megtekintés
Hétközi meccs a női NB I.-ben

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésén szerdán 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Kész-St. Mihály-Szegedet fogadja.
0 0 0 2024.04.16. 13:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink