Szombathelyi Haladás


Kígyózó sorok a dedikálásnál és a pénztárnál


2018.05.17. 21:05
Pum András

Ezúttal is sokan voltak kíváncsiak a Haladás labdarúgóira a Haladás Sport Bárban.

Csütörtök délután 16.30-17.30-ig három védőnk, Schimmer Szabolcs, Stef Wils és Kristián Kolcák volt a Haladás Sport Bár vendége. Ezúttal is sokan érkeztek a dedikálásra, s mivel a bárban jegyet is lehet elővételben vásárolni, így a pénztárnál is sokan álltak sorba, hogy megvegyék belépőjüket a szombaton 17 órakor kezdődő Haladás-Újpest FC OTP Bank Liga-mérkőzésre. Eddig közel 2000 jegy fogyott el.

Ami a dedikálást illeti, ezúttal is ott volt egy fiatal hölgy az aláíráson. Kíra soproni Haladás-szurkoló, aki arra a kérdésünkre, hogy mióta szorít a csapatnak, rögvest rávágta: 2016. október 15. Akkor járt ugyanis először Hali-meccsen, mégpedig a felejthetlen, FTC elleni 2-0-s vasi sikerrel végződött bajnokin. Hiába tért vissza azóta Szombathelyre a csapat, Kírának - és családjának - bérlete van a Haladás Sportkomplexumba.

Belga vendégek is megjelentek a dedikáláson, Stef Wils felesége, Dorien és fia, Matisse, valamint lánya, Paulina mellett Dorien családja és rokonai is ott ültek a Haladás Sport Bárban és megnézik a szombati, Újpest elleni bajnokit.

Tegyék Önök is!

További hírek

Megtekintés
A Diósgyőrt fogadják a lányok

A női labdarúgó NB I. 5. fordulójában vasárnap 15 órakor a Király Sportlétesítményben a Haladás-Viktória FC a Diósgyőri VTK-t látja vendégül.
0 0 0 2019.09.20. 14:30
Megtekintés
Összefoglaló a békéscsabai meccsünkről

Három és fél perces anyag a szerdai, 2-2-re végződött bajnokiról.
1 0 0 2019.09.19. 23:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink