Szombathelyi Haladás


A belga mumus


2018.05.07. 09:30
Pum András

Belga védőnk, Stef Wils, az őszi, felcsúti találkozó után Szombathelyen is betalált a Puskás Akadémia hálójába.

Fontos győzelmet aratott szombat délután a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. A mérkőzésen, 1-1-es állásnál a második félidőben fontos gólt szerzett csapatunk belső védője, Stef Wils. A 35 éves belga játékosnak ez volt a harmadik találata a 2017/18-as bajnokságban, érdekesség: ebből kettőt is a Puskás Akadémia ellen szerzett. Egyet az őszi, felcsőti összecsapáson, egyet pedig ugye szombaton. Hogy mennyire foglalkoztatja a fiúkat a bentmaradás, bizonyíték: amikor a Felcsút elleni meccs utáni levezető körök után a játékosok az öltöző felé sétáltak, Wils rögvest a többi rivális eredménye iránt érdeklődött. 

- Nagyon fontos három pontot szereztünk, és annak is örülök, hogy saját, remek szurkolótáborunk előtt sikerült győznünk – mondta Stef Wils. – A Puskás Akadémia nagyon jó csapat, de úgy érzem, mi többet tettünk a győzelemért. A gólom? Láttam, hogy Grumics is felugrik, de neki túl magasan jött a labda én is felugrottam, örülök, hogy nem hiába… Ami a folytatást illeti, négy kemény találkozó vár még ránk, de most csak a következőre, a Videoton elleni fókuszálunk. A biztos, hogy megvan bennünk az a tudás és az erő, ami a bentmaradáshoz szükséges, de mindezt a pályán is bizonyítanunk kell. Fontos, hogy hétről-hétre még jobb teljesítményt nyújtsunk. S ha így lesz, a bajnokság végén nyugodtan mehetünk el nyaralni. De addig még sok munka vár ránk. 

További hírek

Megtekintés
Hétközi meccs a női NB I.-ben

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésén szerdán 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Kész-St. Mihály-Szegedet fogadja.
0 0 0 2024.04.16. 13:50
Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Peches vereséget szenvedett Szegeden a Szombathelyi Haladás: a vasiak a sokáig vezettek és a 89. percben is még 1-1 volt az eredmény, ám végül 2-1-re a hazaiak nyertek. A zöld-fehérek vezetőedzője, Aleksandar Jovic szerint jó meccset vívtak a csapatok.
0 0 0 2024.04.16. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink