Szombathelyi Haladás


Tapolcáról is érkeztek a dedikálásra


2018.04.26. 19:30
haladas.hu

Ismét sokan voltak kíváncsiak a Szombathelyi Swietelsky-Haladás játékosaira.

Ezen a héten Halmosi Péter és Jagodics Márk várta a szurkolókat a Rohonci úti Haladás Sport Bárban. Gyorsan eltelt a dedikálásra és közös fotók készítésére szánt egy óra. Jagodics Márk például tegnap ünnepelte névnapját, ebből az alkalomból két hölgyszurkolónk is csokoládéval lepte meg.

Egy apa és fia pedig Tapolcáról vonatozott Szombathelyre, csak azért, hogy találkozhasson két futballistánkkal. Délután három órakor Haladás-mezben vonatra szálltak, majd az este fél hétkor szerelvénnyel vissza is utaztak a Veszprém megyei városba. A zöld-fehér rajongás nem véletlen: az úriember 2005-ig Szombathelyen élt, aztán költözött Tapolcára. Sok szerencsét kívánt a játékosoknak a szombati bajnokira, majd hozátette: neki amúgy nem szabadna izgulnia, hiszen egy Falco-Alba Fehérvár kosármeccsen a közelmúltban infarktust kapott. Az ominózus mérkőzés pénteki napra esett, de ő csak hétfőn kereste fel az orvost, aki közölte vele, min esett át... Az izgalmakat kerülendő, az új stadionban csak a Hali-Vidi meccsen jártak - mondjuk az a találkozó éppen nem ért fel egy szívszanatóriumi beutalóval. Miután az úriember és az ifjú Hali-szurkoló dedikáltatott néhány Halmosiról szóló újságcikket, elköszöntek. 

Most a fiúkon sor, hogy egy hátradőlős, nyugodt meccsen szombaton elhozzák a három pontot a Groupama Arénából...

További hírek

Megtekintés
Bosnjak Predrag játékra kész

A Szombathelyi Haladás egyszeres válogatott bal oldali védője, Bosnjak Predrag teljesen felépült vállszalagszakafásából.
0 0 0 2019.06.18. 11:00
Megtekintés
Melyik volt a tavasz legszebb Hali-gólja?

Összegyűjtöttük a tavasz szerintünk hét legszebb Haladás-találatát. Ettől kezdve szurkolóinkon a sor, hogy eldöntsék: melyk volt a tavasz legszebb Hali-gólja?
7 0 0 2019.06.16. 20:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink