Szombathelyi Haladás


Ötöt lőtt az U19-es csapat


2018.04.18. 12:20
haladas.hu

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok legutóbbi fordulójában az előző körben idegenben az MTK-nak hat gólt rúgó U19-es csapat ezúttal a Győr ellen ötöt szerzett.

U14
Illés Akadémia-Haladás– Kaposvári Rákóczi 1-0 (1-0). – Illés Akadémia, vezette: Szvorda.
Illés Akadémia-Haladás: Király – BOGDÁNYI (Frák), Knizs (Horváth Á.), SZABÓ B., KÁLLAI, VIGH, Tama (Várnai), Kovács P., NÉMETH Á., Horváth K. (Pataki), Iván. Edző: Németh Richárd.
Az első félidőben jobbára mezőnyben folyt a játék: a vasiak egy pontrúgás után megérdemelten szereztek vezetést. Szünet után a szombathelyiek rengeteg helyzetet kialakítottak, ám ezek egytől egyig kimaradtak. Az utolsó negyedórában a vasiak Frák sérülése miatt – már nem volt több cserelehetőségük – tíz emberrel játszottak. A vég-eredmény nem tükrözi hűen a játék képét, a hazaiak két-három góllal is nyerhettek volna. Gólszerző: Bogdányi.
24. forduló, szombat, 15.00: Siófok–Illés Akadémia-Haladás.

U15
Illés Akadémia-Haladás– Kaposvári Rákóczi 0-1 (0-1). – Illés Akadémia, vezette: Szabó I. Z.
Illés Akadémia-Haladás: Simon (Senkó) – Bényei, Reseterits, Fekete, Baranyai (Horváth R.), Heiter (Sipos), Palkó, Doncsecz, Kovács Z., Bunevácz, Dezamits. Edző: Sipos Norbert.
A tompán futballozó vasiak nem tudtak felpörögni a racionálisan játszó kaposváriak ellen, a vendégek egy pontrúgásból elért góllal nyertek.
24. forduló, kedd, 14.00: Siófok–Illés Akadémia-Haladás

U16
Győri ETO–Illés Akadémia-Haladás 3-0 (2-0). – Győr, vezette: Boros.
Illés Akadémia-Haladás: Hegyi – Rédei (Füzik), Auer, Jakab (Debreceni), Szalay (Séfer), Kállai (Rosner), WOTH, Vajda (Czafik), BASICS, Simon, Fábián. Edző: Takács Csaba.
Az első félidőben a vendégek három ziccert is elhibáztak, míg a győriek a semmiből találtak be. Ezt követően fölénybe kerültek, és gólra gólt rúgtak a hazaiak. Szünet után a vasiak újabb két ziccert rontottak, míg a meccs végén egy figyelmetlenséget kihasználva megszerezték harmadik találatukat a győriek. A hazai csapat megérdemelten nyert.
23. forduló, szombat, 10.00: Illés Akadémia-Haladás–Debrecen.

U17
Győri ETO–Illés Akadémia-Haladás 0-2 (0-1). – Győr, vezette: Apkó.
Illés Akadémia-Haladás: Kiss Á. – Bognár (Albert), Bokor, Nyíri (Illés), Huszti, Nyári, Tóth-Gábor, Halmai (Molnár T.), Oláh, Balogh F., Szekér (Horváth M.). Edző: Oross Márton.
A vasiak végig stabilan védekeztek, az ellenfélnek szinte helyzete sem akadt. A szombathelyiek két gyönyörű góllal megérdemelten nyerték meg a meccset. Az Illés Akadémia valamennyi játékosa jó teljesítményt nyújtott. Gólszerzők: Huszti, Nyíri.
A bajnokság állása: 1. Puskás Akadémia 52, 2. MTK 37, 3. Debrecen 32, 4. Illés Akadémia-Haladás 31 pont.
15. forduló, szerda, 10.00: Illés Akadémia-Haladás–Győri ETO.

                    Az U17-es csapat játékosa, Huszti András szerezte a második vasi gólt

U19
Illés Akadémia-Haladás– Győri ETO 5-0 (1-0). – Illés Akadémia, vezette: Novák.
Illés Akadémia-Haladás: Oswald – Szár, FUNSHO (Dombi), SZILÁGYI, Szántó, KOVALOVSZKI, Kiss Be., Kiss Ba. (Füleki), Szalai (Vargovics), Varga K. (Labát), Bolla. Edző: Németh Szabolcs.
Az első félidőben egy kivételével kimaradtak a hazai helyzetek. Szünet után a jó játék további gólokkal is párosult. Gólszerzők: Funsho (2), Labát, Varga K., Szár.
A bajnokság állása: 1. Honvéd 45, 2. Illés Akadémia-Haladás 42, 3. Puskás Akadémia 41 pont.
23. forduló, szombat, 10.00: Debrecen–Illés Akadémia-Haladás.

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink