Szombathelyi Haladás


Győzelem születésnapra


2018.03.29. 19:20
Pum András

Király Gábor szerint nem szabad kiindulni abból, hogy a Debrecen tavasszal kevésbé sikeres, mint ősszel volt. A kapus vasárnap ünnepli születésnapját.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás 108-szoros válogatott kapusa a szombati Debreceni VSC elleni találkozó másnapján, április 1-jén tölti be 42. évét. Király Gábor egy esztendeje a Mezőkövesd (4-2) elleni bajnoki győzelemmel ünnepelte 41. születésnapját. Reméli, ezúttal is lesz oka az örömre.

- Az elmúlt két hét – csakúgy mint a korábbi időszak – kemény és jó edzésekkel telt, koncentráltan dolgoztunk – mondta Király Gábor. – Ennek a munkának ki kell jönnie a szombati találkozón. Tény, itthon sokkal jobban szerepelünk mint idegenben, azt viszont nem tudom pontosan megmondani mi hiányzik, ahhoz, hogy a Szombathely táblát elhagyva is sikeresek legyünk. Az Újpest, a Budapest Honvéd és a Mezőkövesd ellen csak egy gól döntött, biztató, hogy mindhárom találkozón megvoltak a lehetőségeink. Tanulság: a helyzeteket a folytatásban értékesítenünk kell. A Rohonci úton viszont sikeresek vagyunk, aminek egyik fő oka, hogy idehaza jobban koncentrálunk, mint idegenben. Viszont nem azt kell nézni, hogy hol játszunk, arra kell törekednünk, hogy valamennyi találkozón sikeresek legyünk. Tisztában vagyunk vele, hogy a Debrecen tavasszal kevésbé jól szerepel, ám minden meccs más és más, ezért nem sorozatokban kell gondolkodni. Remélem szombaton a meccs után mi örülhetünk.

                      Király Gábor és csapata győzelemre készül a Debrecen ellen. Fotó: Németh Szabolcs

További hírek

Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30
Megtekintés
Vezetődedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint a Mosonmagyaróvár ellen nem az "igazi" Haladást láthattuk. Vezetőedzőnk ugyanakkor nem tudja elmarasztalni a játékosokat.
1 0 0 2024.04.23. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink