Szombathelyi Haladás


Debrecenben nyert az U15-ös együttes


2018.03.12. 21:40
Pum András

Az I. osztályú utánpótlás-labdarúgó bajnokságok legutóbbi fordulójában az Illés Akadémia-Haladás együttesei közül az U15-ös és az U19-es is nyert.

U14
Debrecen-Illés Akadémia-Haladás 2-1 (0-0). – Debrecen-Pallag, vezette: Todorán.
Illés Akadémia-Haladás: Simon – Knizs (Frák), SZABÓ B.. (Bátori-Tóth), Kállai, Borbács (Patakai), VIGH, Tama, Kovács P., NÉMETH Á., Horváth K. (Horváth Á.), IVÁN. Edző: Németh Richard.
Az első félidőben jól futballoztak a vendégek, megvoltak a lehetőségeik a gólszerzésre, ám kihagyták helyzeteiket. Szünet után megszerezték a vezetést a vasiak. Ám a debreceniek ívelgetős futballját nehezen kontrollálták a szombathelyiek, egy ilyen szituációt követően vitatható tizenegyesből egyenlítettek a hazaiak. Az utolsó percekben aztán a győztes találatot is megszerezték a hajdúságiak. A szombathelyiek peches vereséget szenvedtek, a meccs összképe alapján nyerhettek is volna. Gólszerző: Iván.
A bajnokság állása: 1. Puskás Akadémia 45, 2. Debrecen 45, 3. Videoton 44, … 7. Illés Akadémia-Haladás 27 pont.
19. forduló, szerda, 17.00: Illés Akadémia-Haladás-Puskás Akadémia.

U15
Debrecen-Illés Akadémia-Haladás 1-3 (1-2). – Debrecen-Pallag, vezette: Kóti.
Illés Akadémia-Haladás: Pataki – Bényei, Reseterits, Fekete, Baranyai, Palkó, Doncsecz, Horváth R., Kovács Z., Markó, Bunevácz (Heiter). Edző: Sipos Norbert.
A végeredmény hűen tükrözi a játék képét, a szombathelyiek ennyivel jobbak voltak ellenfelüknél. Sőt, kidolgozott helyzeteiknek csak a felét értékesítették. Gólszerzők: Doncsecz (2), Markó.
A bajnokság állása: 1. Honvéd 50, 2. Debrecen 43, 3. Puskás Akadémia 42, … 7. Illés Akadémia-Haladás 24 pont.
19. forduló, szerda, 15.00: Illés Akadémia-Haladás-Puskás Akadémia.

U16
Illés Akadémia-Haladás- MTK 1-2 (1-2). – Illés Akadémia, vezette: Magyar.
Illés Akadémia-Haladás: HEGYI – Rédei, Szilvás, Debreceni (Csomós), Rosner (Séfer), KÁLLAI, Woth, Vajda, Basics, Simon, FÜZIK. Edző: Takács Csaba.
Az első húsz percben enerváltan futballozott a hazai együttes, az MTK pedig kihasználta a vasi csapat hibáit, és két góllal elhúzott. Ezután magukhoz tértek a szombathelyiek, átvették a játék irányítását, irányították a meccset, ám egy kivétellel több százszázalékos ziccert is elhibáztak. Gólszerző: Füzik.
A bajnokság állása: 1. Honvéd 49, 2. Puskás Akadémia 40, 3. Győri ETO 31, … 7. Illés Akadémia-Haladás 8 pont.
16. forduló, szombat, 10.00: Debrecen-Illés Akadémia-Haladás.

  Az U16-os csapat játékosa, Füzik Bence (zöldben) jól futballozott, gólt is szerzett az MTK ellen Fotó: Unger Tamás

U17
Illés Akadémia-Haladás- MTK 3-4 (2-3). – Illés Akadémia, vezette: Ákos.
Illés Akadémia-Haladás: Csutorka – BOKOR, Kónya, Huszti, Nyári, Illés (Molnár T.), Halmai (Horváth M.), Oláh, NAGY K., Szekér, Szalay (Edelényi). Edző: Csordás Csaba.
Nagyon jól kezdték a mérkőzést a szombathelyiek, aztán egyéni hibákból megfordították a találkozót a vendégek. A vasiak azonban nem adták fel, győzelemre játszottak, mentek előre, ám újabb egyéni hibából ismét gólt kaptak. Gólszerzők: Huszti, Halmai, Mogyorósi (öngól).
A bajnokság állása: 1. Puskás Akadémia 45, 2. MTK 33, Debrecen 26, 4. Illés Akadémia-Haladás 24 pont.
20. forduló, március 31., 12.00: FTC-Illés Akadémia-Haladás.

U19
Ferencvárosi TC-Illés Akadémia-Haladás 0-2 (0-2). – Budapest, vezette: Szeles.
Illés Akadémia-Haladás: Schener – Szár, Labát (Latyák), Funsho (Vargovics), Szilágyi, Szántó, Kovalovszki, Kiss Be., Kiss Ba., Szalai, Bolla. Edző: Németh Szabolcs.
A szombathelyiek végig nagyon jól futballoztak, az első perctől kezdve uralták a találkozót: simán nyertek. Az Illés Akadémia valamennyi futballistája jó teljesítményt nyújtott, Kiss Bence és Funsho Bamgboye teljesítménye külön is kiemelkedett. Gólszerzők: Funsho, Labát.
A bajnokság állása: 1. Honvéd 42, 2. Puskás Akadémia 34, 3. Illés Akadémia-Haladás 32.
18. forduló, péntek, 12.00: Illés Akadémia-Haladás-Puskás Akadémia.

További hírek

Megtekintés
Egy félidőnyi jó futball

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Haladás Viktória hazai pályán 3-2-re kikapott a Szegedtől.
0 0 0 2024.04.17. 21:00
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Boni!

Ma, április 17-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás védője, Csonka Bonifác. Boldog Születésnapot kívánunk, Boni
0 0 0 2024.04.17. 13:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink