Szombathelyi Haladás


Győzni megy a Hali Dunaújvárosba


2016.08.05. 16:00
Pum András

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás csapatkapitánya, Halmosi Péter unja már a peches gólokat.

Ami az MTK számára Torghelle Sándor, a Halinak Halmosi Péter. Ketten nem csak a pályán, hanem azon kívül is vezérek. Közülük Torghelle még az elmúlt bajnokságból áthozott ötmeccses eltiltását tölti, így ellenünk nem léphet pályára.

- Mindkét csapat számára fontos mérkőzés lesz, a kék-fehérek és mi is javítani akarunk – mondta Halmosi Péter, a Haladás csapatkapitánya. – Legnagyobb problémánk, hogy amíg tavaly ha rúgtunk egy gólt, lehoztuk 1-0-al a meccseket, idén ez nem sikerül. Másrészt a legutóbbi bajnokságban nem kaptunk ilyen peches gólokat, mint mostanság. Egy gólt bárki ellen tudunk szerezni, így fontos lenne, hogy lehozzuk kapott találat nélkül a mérkőzéseket. Az MTK ellen igazi ki-ki meccset vívunk, tavaly gyakorlatilag ugyanezzel a kerettel harmadik helyen zárt a kék-fehér gárda, most viszont botladozik. Szerintem ennyit jelent, hogy a fiatalok közül hiányzik egy vezér, jelesül Torghelle Sándor. 

                                                          Halmosi Péter győzni megy Dunaújvárosba

- Az MTK ellen korábban általában - bár tavaly kikaptunk - rendre sikeresen szerepeltünk - folytatta Halmosi. - Győzni megyünk Dunaújvárosba, kedvező számunkra, hogy a fővárosiak játsszák a futballt, de az egyik csapat életét sem könnyíti meg, hogy kánikulában, kevés néző előtt lépünk pályára majd. Nyilván jobb lenne este nyolckor, rengeteg néző előtt szerepelni. De mert profik vagyunk, függetlenítjük magunkat a körülményektől.

További hírek

Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00
Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink